Ανακοινώθηκε επίσημα το Grand Prix του Μαϊάμι - www.gof1fan.gr
Home » , » Ανακοινώθηκε επίσημα το Grand Prix του Μαϊάμι

Ανακοινώθηκε επίσημα το Grand Prix του Μαϊάμι

Written By news on Τρίτη 3 Μαΐου 2022 | 11:49 μ.μ.

Η Formula 1 θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι για πρώτη φορά το 2022 για το δεύτερο Grand Prix επί αμερικανικού εδάφους, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Κυριακής.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις που διήρκεσαν πάνω από 2 χρόνια και μετά το ΟΚ από την τοπική αυτοδιοίκηση, το Grand Prix του Μαϊάμι θα γίνει γεγονός από την επόμενη σεζόν.

Αρχής γενομένης από το 2022, η πρωτεύουσα της πολιτείας της Φλόριντα θα φιλοξενήσει στους δρόμους της πόλης τον αγώνα ο οποίος θα βρίσκεται στο καλεντάρι για δέκα χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αυτό φυσικά ολοκληρώνει τυπικά μια από τις βασικές επιθυμίες των ανθρώπων της Liberty Media για τη διεξαγωγή και δεύτερου αγώνα στις Η.Π.Α. και μάλιστα στην περιοχή όπου προτιμούσαν, δηλαδή γύρω από το θρυλικό Hard Rock Stadium, την έδρα της ομάδας Miami Dolphins στο πρωτάθλημα του NFL.

Φυσικά δεν έχει γίνει λόγος για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποτελέσει μέρος του ταξιδιού της F1 στην αμερικανική ήπειρο στο τέλος της σεζόν.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο της ανακοίνωσης του αγώνα από την F1:
Πηγή: totalracing.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.