Με Stroll και Vettel και το 2022 η Aston Martin! - www.gof1fan.gr
Home » , , , , » Με Stroll και Vettel και το 2022 η Aston Martin!

Με Stroll και Vettel και το 2022 η Aston Martin!

Written By news on Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:52 μ.μ.

Με απαράλλαχτο το οδηγικό της δίδυμο θα συνεχίσει και το 2022 η Aston Martin, καθώς οι Lance Stroll και Sebastian Vettel θα παραμείνουν κάτοικοι Silverstone και του χρόνου!

Αυτό που ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο επιβεβαιώθηκε και σήμερα πριν από λίγο, με την Aston Martin να ανακοινώνει και επίσημα την παραμονή των Stroll και Vettel στην ομάδα και του χρόνου, στη νέα εποχή του αθλήματος.

Ο Stroll δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση: “Την επόμενη σεζόν θα μπω στον 6ο μου χρόνο στη Formula 1, έχοντας δίπλα μου ως teammate τον Sebastian. Ξεκινήσαμε μαζί τη σεζόν στην Aston Martin Cognizant F1 Team, και πραγματικά ανυπομονώ να συνεχίσουμε το ταξίδι μας του χρόνου”.

“Δεν έχουμε πετύχει αυτό που θέλαμε φέτος, αλλά αυτό μόνο γιγάντωσε την πείνα μας και το κίνητρο για επιτυχία την επόμενη σεζόν. Πλέον, με το πρεστίζ και την υποστήριξη της Aston Martin και τους εξαιρετικούς νέους χορηγούς και συνεργάτες που έχει θέλξει ένα τέτοιο brand, είμαστε σε καλή θέση ώστε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας το 2022”.

Ο Sebastian Vettel, πρόσθεσε από τη μεριά του: “Πραγματικά ανυπομονώ να τρέξω με τη νέα γενιά των μονοθεσίων της F1. Η όψη τους είναι πολύ διαφορετική και οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί θα πρέπει να μας δώσουν μονοθέσια που να μπορούν να τρέχουν πολύ πιο κοντά μεταξύ τους απ’ ότι τα τελευταία χρόνια”.

“Πιο συναρπαστικοί αγώνες θα κάνουν καλό στους οδηγούς, όπως επίσης και στους φιλάθλους. Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που κάθε ομάδα θα ξεκινήσει από την αρχή, έτσι πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς στην Aston Martin Cognizant F1 Team”.

“Πιστεύω στη δυναμική της νέας, εξελισσόμενης ομάδας μας, έτσι ήδη ανυπομονώ για το 2022”.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Lawrence Stroll, δήλωσε τα εξής: “Στην πρώτη σεζόν για την Aston Martin Cognizant F1 Team είχαμε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς μέσα στο χειμώνα που έβαλαν φρένο στις ομάδες με μονοθέσια φιλοσοφίας low-rake. Αλλά βελτιωθήκαμε αρκετά τους τελευταίους μήνες και τόσο ο Lance όσο και ο Sebastian έχουν δώσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις”.

“Είχαν αρκετές δόσεις κακής τύχης, αλλά το 2022 είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε με αυτό το πανέμορφο μίγμα νέου ταλέντου και εμπειρίας”.Πηγή: f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.