Ολλανδικό και Ισπανικό Grands Prix αναβλήθηκαν, το Μονακό ακυρώθηκε - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Ολλανδικό και Ισπανικό Grands Prix αναβλήθηκαν, το Μονακό ακυρώθηκε

Ολλανδικό και Ισπανικό Grands Prix αναβλήθηκαν, το Μονακό ακυρώθηκε

Written By news on Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 | 2:05 μ.μ.

Το Ολλανδικό και το Ισπανικό Grands Prix έχουν αναβληθεί και το Grand Prix του Μονακό ακυρώθηκε λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωναϊού. Οι ειδήσεις ακολουθούν την κατάργηση του Αυστραλιανού Grand Prix την άνοιξη της εβδομάδας την περασμένη εβδομάδα και την αναβολή των κινεζικών, Bahrain και Vietnam Grands Prix.

Το Ολλανδικό Grand Prix, που θα επιστρέψει στο ημερολόγιο για πρώτη φορά από το 1985, θα διεξαχθεί στο Zandvoort στις 1-3 Μαΐου, με τον ισπανικό αγώνα μετά από μια εβδομάδα αργότερα και το Grand Prix του Μονακό στις 21-24 Μαΐου .

Αλλά με τη συνεχιζόμενη κατάσταση του κορωναϊού και οι τρεις φυλές έχουν πλέον τεθεί σε αναμονή. Μια δήλωση δήλωσε: "Η Formula 1, η FIA και οι τρεις υποστηρικτές έχουν λάβει αυτές τις αποφάσεις για να εξασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλεια του ταξιδιωτικού προσωπικού, των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα και των οπαδών, που παραμένει η πρωταρχική μας ανησυχία".

Όλα τα μέρη δήλωσαν ότι θα μελετήσουν τη βιωσιμότητα της εξεύρεσης εναλλακτικών ημερομηνιών για τους ολλανδούς και ισπανικούς αγώνες αργότερα μέσα στο έτος και η δήλωση πρόσθεσε ότι η Formula 1 και η FIA αναμένουν να μπορέσουν να ξεκινήσουν την εποχή του 2020 "μόλις το κάνει ασφαλές έτσι μετά τον Μάιο ", αλλά θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Η δήλωση στο ακέραιο:

Ενόψει της συνεχιζόμενης παγκόσμιας διάδοσης του COVID-19 και μετά από συνεχιζόμενες συζητήσεις με τη FIA και τους τρεις διοργανωτές επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι το Formula 1 Ολυμπιακοί Αγώνες της Formula 1, το Formula 1 Gran Premio De España 2020 και το Grand Prix της Formula 1 Το Μονακό 2020 θα αναβληθεί.

Λόγω της συνεχιζόμενης και ρευστότητας της κατάστασης COVID-19 παγκοσμίως, η Formula 1, η FIA και οι τρεις υποστηρικτές έλαβαν αυτές τις αποφάσεις για να εξασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλεια του ταξιδιωτικού προσωπικού, των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα και των οπαδών, ανησυχία.

Η Formula 1 και η FIA συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά με τους υποψήφιους φορείς και τις τοπικές αρχές για να παρακολουθήσουν την κατάσταση και να πάρουν το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μελετήσουν τη βιωσιμότητα πιθανών εναλλακτικών ημερομηνιών για κάθε Grand Prix αργότερα μέσα στο έτος σε περίπτωση βελτίωσης της κατάστασης.


Η Formula 1 και η FIA αναμένουν να ξεκινήσουν την περίοδο του Πρωταθλήματος 2020 μόλις είναι ασφαλές να το κάνουν μετά τον Μάιο και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τακτικά την τρέχουσα κατάσταση COVID-19.


Πηγή: formula1.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.