Η Mercedes περιμένει μάχη με την Red Bull στη Σιγκαπούρη. - www.gof1fan.gr
Home » , , , , , » Η Mercedes περιμένει μάχη με την Red Bull στη Σιγκαπούρη.

Η Mercedes περιμένει μάχη με την Red Bull στη Σιγκαπούρη.

Written By news on Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:12 μ.μ.

Ο κύριος παρουσιαστής της Mercedes, Toto Wolff, αναμένει από την Red Bull να είναι ο βασικός ανταγωνιστής τους στο GP της Σιγκαπούρης, αλλά δεν απέκλεισε τη Ferrari.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, του Silver Arrows δεν μπόρεσαν να εκτροχιάσουν τη Ferrari και τον Charles Leclerc καθώς ο 21χρονος νίκησε σε Spa και την Monza.

Ωστόσο, η Formula 1 κατευθύνεται προς το Circuit Marina Bay Street και το τεχνικό κύκλωμα κάτω από τα λαμπρά φώτα αναμένεται να μετατοπίσει την ισορροπία ισχύος στη Mercedes και την εύνοια της Red Bull.

Ο Wolff είναι ενθουσιασμένος για να ανακαλύψει αν η ομάδα του «καταστρέφει» την Red Bull σε ένα κύκλωμα όπου η αυστριακή στολή περιμένει να είναι ισχυρή, αλλά η Mercedes δεν θέλει να γράψει τη Ferrari απλά ακόμα, αν και η πίστα είναι απίθανο να ταιριάζει με τη χαμηλή πτώση τους μοντέλο.

"Ξέραμε ότι το Spa και η Monza θα ήταν δύσκολο για μας", δήλωσε ο Wolff στο Sky Sports. "Θα πρέπει να είμαστε ισχυροί στη Σιγκαπούρη - όπως και η Red Bull. 
Ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε πραγματικά εκεί.

«Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ferrari θα έχει μάθει και θα έχει ένα καλό πακέτο εκεί, καλύτερο από την Ουγγαρία».

Ο Leclerc έχει ήδη δηλώσει ότι αναμένει ότι η Ferrari θα αγωνιστεί στους δρόμους της Σιγκαπούρης.

«Πρέπει να μείνουμε ρεαλιστές», υπογράμμισε. «Νομίζω ότι αναμένουμε ότι το Spa και η Monza θα είναι πολύ καλοί αγώνες για τα αυτοκίνητά μας, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι οι επόμενοι λίγοι αγώνες θα είναι πολύ πιο δύσκολοι  για τα αυτοκίνητά μας.


"Δεν πρόκειται να είναι εύκολο. ειδικά στη Σιγκαπούρη. Νομίζω ότι θα είναι μια ωραία έκπληξη αν είμαστε καλύτεροι από αυτό που περιμένουμε - αλλά αυτό που περιμένουμε - είναι να παλέψουμε εκεί ".


Πηγή: planetf1.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.