Η Haas αποκαλύπτει την επικαιροποιημένη εικόνα μετά τη διάσπαση της Rich Energy. - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Η Haas αποκαλύπτει την επικαιροποιημένη εικόνα μετά τη διάσπαση της Rich Energy.

Η Haas αποκαλύπτει την επικαιροποιημένη εικόνα μετά τη διάσπαση της Rich Energy.

Written By news on Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:40 μ.μ.

Η Haas αποκάλυψε την πρώτη εικόνα για το τι θα έμοιαζε με την εικονογραφημένη ετικέτα αυτοκινήτου μετά τη διάσπαση με τον υποστηρικτή τίτλου Rich Energy.
Το αρχικό σχέδιο χρώματος μαύρου και χρυσού της ομάδας υιοθετήθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους λόγω της νέας συνεργασίας με την ενεργειακή εταιρεία Rich Energy.

Αλλά μετά από μια μάχη πίσω από τη σκηνή για τον έλεγχο της επιχείρησης μεταξύ των μετόχων, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου William Storey, το μέλλον της εταιρικής σχέσης είχε τεθεί σε αμφιβολία.

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, το θέμα έφτασε στο κεφάλι όταν η ομάδα συμφώνησε με την Rich Energy να τερματίσει τη συμφωνία χορηγίας με άμεση ισχύ.

Αυτή η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των λογοτύπων Πλούσιας Ενέργειας που έχουν βρεθεί στο αυτοκίνητο, την κούρσα των οδηγών και το σετ ομάδας από την αρχή της σεζόν.


Ωστόσο, μια ενημερωμένη εικόνα αυτοκινήτου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Haas τη Δευτέρα δείχνει ότι η επιλογή των χρωμάτων της ομάδας είναι απίθανο να αλλάξει ριζικά.


Πηγή: motorsport.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.