Η Haas απέρριψε τον Pascal Wehrlein για το 2020 - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Η Haas απέρριψε τον Pascal Wehrlein για το 2020

Η Haas απέρριψε τον Pascal Wehrlein για το 2020

Written By news on Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:03 μ.μ.

Ο Pascal Wehrlein προσέγγισε τον Haas για την επιστροφή στη Formula 1 με την ομάδα για το 2020, επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος Gunther Steiner, αλλά ο χρόνος της Γερμανίας από το άθλημα τελικά καταλογίστηκε εναντίον του.

Ο Wehrlein, ο οποίος αγωνίστηκε για τη Manor το 2016 και την Sauber το επόμενο έτος, πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια στο DTM και στη Formula E.

Έχει διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη F1 μέσω του ρόλου του ως οδηγού εξομοιωτή της Ferrari και, σύμφωνα με τον Steiner, προσέγγισε την Haas για να δει εάν υπήρχε πιθανότητα να μπορεί να θεωρηθεί για μια επιστροφή του F1 τον επόμενο χρόνο.

Όμως, ο Steiner, μιλώντας στο Γερμανικό F1 podcast Start Grid, εξήγησε ότι η προτίμηση της Haas για πεπειραμένους οδηγούς σηματοδοτούσε ότι δεν μπορούσε να τεθεί στη λίστα.

"Ήταν έξω από τη Formula 1 εδώ και δύο χρόνια," εξήγησε ο Steiner. "Βρισκόταν πριν από μερικούς αγώνες και ήρθε να με επισκεφθεί και με ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα.

"Είπα:" δυστυχώς όχι. "Για το λόγο ότι δεν ήταν στη Formula 1 για δύο χρόνια. Θέλουμε κάποιον που να έχει εμπειρία και βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο F1. "


Ο Wehrlein αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα της Mahindra FE για την έβδομη σεζόν μαζί με τον σημερινό συμπαίκτη Jerome d'Ambrosio.

Η απόφαση μεταξύ Hulkenberg και Grosjean επικείμενη
Ενώ ο Haas έχει τον Kevin Magnussen με σύμβαση για το επόμενο έτος, η δεύτερη θέση του παραμένει ανοιχτή καθώς η στολή αξιολογεί αν θα διατηρήσει τον Romain Grosjean ή θα τον αντικαταστήσει με τον Nico Hulkenberg.

Μια απόφαση θα μπορούσε να γίνει πριν από τον επόμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη το  Σαββατοκύριακο.

«Είναι ανάμεσα στον Nico και τον Romain», πρόσθεσε ο Steiner. «Δεν έχουμε κάνει την τελική απόφαση ακόμα, αλλά θα συμβεί σύντομα».

Ο Steiner είπε ότι ο Hulkenberg είναι ένας «πολύ καλός οδηγός», ενώ η έλλειψη συνέπειας του Grosjean σήμαινε ότι η ομάδα έπρεπε να σκεφτεί προσεκτικά τι έκανε για το 2020.

"Ο Romain είναι σίγουρα καλός σε μια καλή μέρα", πρόσθεσε. "Αλλά μερικές φορές έχει μερικές μέρες που δεν είναι τόσο καλοί. Αυτό είναι το πρόβλημα γι 'αυτόν. "

Ο Steiner αρνήθηκε επίσης να συλληφθεί σε μια συζήτηση σχετικά με το αν τα οικονομικά αιτήματα του Hulkenberg θα αποτελούσαν πιθανό φραγμό σε μια συμφωνία που θα γινόταν.

Είπε: «Δεν θέλω να συζητήσω για τα οικονομικά του Νίκο - είτε έχει αρκετά χρήματα, είτε θέλει περισσότερα, γι 'αυτόν να αποφασίσει.


"Δεν πρόκειται μόνο για τα οικονομικά και τον τελευταίο αγώνα. Για εμάς είναι περισσότερο για την ομάδα: Τι έχουμε επιτύχει, τι θέλουμε να επιτύχουμε; "


Πηγή: motorsport.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.