Ο Mick Schumacher ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Ferrari ως δοκιμαστής - www.gof1fan.gr
Home » , , » Ο Mick Schumacher ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Ferrari ως δοκιμαστής

Ο Mick Schumacher ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Ferrari ως δοκιμαστής

Written By news on Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 | 1:55 μ.μ.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση από την Ferrari, πηγές αποκάλυψαν ότι ο Mick Schumacher έχει προγραμματιστεί να οδηγήσει για την Ιταλική ομάδα την Τρίτη, αμέσως μετά το Grand Prix του Bahrain για τις δοκιμές των ομάδων μετά τον αγώνα, πριν τρέξει και με την Alfa Romeo την επόμενη μέρα.

Ο γερμανός, γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael, δεν έχει οδηγήσει ακόμα ένα σύγχρονο αυτοκίνητο F1 μέχρι τώρα, αλλά έκανε δοκιμές σε ένα αγωνιστικό όχημα της Benetton του 1994 στο Spa πριν από δύο χρόνια.

Το δοκιμαστικό ντεμπούτο του Schumacher στο Μπαχρέιν θα ολοκληρώσει μια πλήρη εβδομάδα για τον γερμανό, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στη Formula 2 στο Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά τις δύο κούρσες του, θα περάσει τη Δευτέρα με την Ferrari για να προετοιμαστεί για την πρώτη του κούρσα με το μοντέλο SF90 την Τρίτη.


Ο Schumacher υπέγραψε ως μέλος της Ferrari Driver Academy τον περασμένο χειμώνα μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα F3, με την ιταλική ομάδα να είναι πρόθυμη να τον προετοιμάσει και καθοδηγήσει για την Formula 1 στο μέλλον.


Πηγή: f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.