Χωρίς μεγάλα προβλήματα οι δοκιμές για την Williams - www.gof1fan.gr
Home » , , » Χωρίς μεγάλα προβλήματα οι δοκιμές για την Williams

Χωρίς μεγάλα προβλήματα οι δοκιμές για την Williams

Written By news on Σάββατο 15 Απριλίου 2017 | 10:43 π.μ.

Θετικές ήταν οι δοκιμές της Παρασκευής στο Μπαχρέιν για την Williams. Ο Felipe Massa είχε ένα δυνατό ρυθμό παίρνοντας την 5η και 7η θέση σε FP1-FP2, ενώ και ο Lance Stroll ήταν πολύ γρήγορος παίρνοντας την 6η και 16η θέση αντίστοιχα, ενώ αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο session.

Felipe Massa

«Ήταν μια θετική μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του μονοθεσίου με τα φρέσκα ελαστικά και ειδικά με τα χρησιμοποιημένα. Είχαμε μια αξιοσέβαστη επίδοση σήμερα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε ό,τι έχουμε κάνει ως τώρα και να προετοιμάσουμε ακόμη καλύτερα το μονοθέσιο για τις κατατακτήριες αλλά και για τον αγώνα επίσης. Ανυπομονώ για ένα καλό σαββατοκύριακο.»

Lance Stroll


«Στο FP1 μπήκα στο μονοθέσιο και αμέσως ένιωσα πολύ άνετα και σταθερά. Στο FP2 δυσκολεύτηκα πολύ με το μονοθέσιο και πρέπει αν εξετάσουμε αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, όμως δεν υπάρχει ανησυχία αφού αυτές ήταν απλά οι δοκιμές. Στο τέλος του FP2 ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι μου. Πρέπει επίσης να δούμε τι ήταν αυτό αφού αναγκάστηκα να βγω από το μονοθέσιο. Τα θετικά είναι πως ένιωσα άνετα στο μονοθέσιο στο FP1, όμως πρέπει να δούμε τι συνέβη στο FP2, αφού δυσκολεύτηκα αρκετά.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.