Θετική εμφάνιση της Williams στις κατατακτήριες του Bahrain - www.gof1fan.gr
Home » , , » Θετική εμφάνιση της Williams στις κατατακτήριες του Bahrain

Θετική εμφάνιση της Williams στις κατατακτήριες του Bahrain

Written By news on Κυριακή 16 Απριλίου 2017 | 10:49 π.μ.

O Felipe Massa είχε μια πολύ δυνατή εμφάνιση στις κατατακτήριες του Μπαχρέιν παίρνοντας την 8η θέση, ενώ ο Lance Stroll θα εκκινήσει από την 12η θέση. Ο Massa πέρασε άνετα στο Q2 με τον πρώτο του γύρο με τα πολύ μαλακά ελαστικά. Ο Stroll ήταν 16ος, ωστόσο βελτίωσε αρκετά παίρνοντας την 12η θέση. Ο χρόνος του Massa που του έδωσε την 8η θέση εκκίνησης ήταν το 1:30.074.

Felipe Massa

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τις κατατακτήριες μας και με την δουλειά που κάναμε. Ίσως η καλύτερη θέση θα ήταν η 7η, καθώς χάσαμε λίγο χρόνο στο τέλος. όμως ανυπομονώ για τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του μονοθεσίου είτε με φρέσκα είτε με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε στον αγώνα.»

Lance Stroll


«Οι χρόνοι ήταν πολύ κοντά, επομένως είμαι χαρούμενος. Δε μπορώ να πω πως δυσκολευτήκαμε, όμως ήταν ένα δύσκολο σαββατοκύριακο στο να κάνουμε τα ελαστικά να μας δώσουν έναν καλό γύρο στις κατατακτήριες και να έχουμε και την χαμηλή πρόσφυση να μας δυσκολεύει πιο πολύ. Δεν ήταν εύκολος ο πρώτος μου γύρος, όμως μόλις έμαθα πού είναι ή πρόσφυση και πώς ήταν το μονοθέσιο μπόρεσα να τα καταφέρω στον δεύτερο γύρο, όμως δυστυχώς έτσι μας έμεινε ένα σετ για το Q2. Όμως πιστεύω πως ήταν καλή προσπάθεια. Η 12η θέση δεν είναι τόσο κακή, προφανώς δεν είχαμε ό,τι θέλαμε για να περάσουμε στο Q3, όμως είμαι ευχαριστημένος και ανυπομονώ για τον αγώνα.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.