Νέο turbo για Vettel και Raikkonen – Πιο κοντά στις ποινές - www.gof1fan.gr
Home » , , , , » Νέο turbo για Vettel και Raikkonen – Πιο κοντά στις ποινές

Νέο turbo για Vettel και Raikkonen – Πιο κοντά στις ποινές

Written By news on Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 | 10:00 π.μ.

Οι οδηγοί της Ferrari, Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen, έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την επιβολή ποινών στο grid με τη χρήση των νέων turbo στο FP1 του Ρωσικού Grand Prix.

Και οι δύο οδηγοί της Ferrari βρίσκονται τώρα στο τρίτο τους turbo γι’αυτή τη σεζόν με 17 αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη να απομένουν.

Φέτος, οι ποινές ισχύουν όταν οι οδηγοί παίρνουν τα πέμπτα στοιχεία της μονάδας ισχύος τους και η αλλαγή του κανονισμού σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν μπορούν πλέον να αποθηκεύουν παραδείγματα, πραγματοποιώντας πολλαπλές αλλαγές σε ένα Σαββατοκύριακο, κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί από τους Lewis Hamilton και Fernando Alonso στο παρελθόν.

Εκτός από τους δύο οδηγούς της Scuderia, ο οδηγός της Haas, Romain Grosjean βρίσκεται επίσης στο τρίτο του turbo (Ferrari), ενώ ο Carlos Sainz της Toro Rosso πήρε την τρίτη του MGU-H (Renault).

Ωστόσο, ο οδηγός που βρίσκεται πολύ κοντά στην ποινή στο grid είναι ο Stoffel Vandoorne της McLaren, ο οποίος έχει πάρει το τέταρτο του turbo και την τέταρτη του MGU-H και θα πάρει ποινή μόλις πάρει ένα πέμπτο στοιχείο. Ο teammate του, Alonso είναι ένα βήμα πίσω, έχοντας χρησιμοποιήσει τώρα το τρίτο του εξάρτημα και των δύο στοιχείων.


Ποια είναι η γνώμη σας για τις ποινές που επιβάλλονται στις ομάδες και τους οδηγούς σχετικά με τα στοιχεία των μονάδων ισχύος;


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.