Οδηγός Ανάπτυξης της Renault ο Oliver Rowland - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Οδηγός Ανάπτυξης της Renault ο Oliver Rowland

Οδηγός Ανάπτυξης της Renault ο Oliver Rowland

Written By news on Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 | 3:45 μ.μ.

Η Renault ανακοίνωσε ότι ο απόφοιτος της ακαδημίας της και οδηγός της Formula 2 Oliver Rowland, θα εργάζεται ως οδηγός ανάπτυξης της ομάδας μέσα στην τρέχουσα σεζόν της Formula 1.

Ο Rowland, 24 ετών, ήταν rookie της Renault, όταν ο Γάλλος κατασκευαστής επέστρεψε στη Formula 1 το 2016, παράλληλα με την πρώτη του πλήρη σεζόν στο GP2.


Τώρα θα λάβει μέρος σε έναν ειδικό αναπτυξιακό ρόλο με την ομάδα, την παροχή υποστήριξης στους οδηγούς της ομάδας, Nico Hulkenberg και Jolyon Palmer.

«Στόχος μου ήταν πάντα να πάρω ένα ρόλο στην F1 και αυτό είναι υπέροχο γιατί έτσι θα δω πως όλη η σκληρή δουλειά μου απέδωσε καρπούς», δήλωσε ο Rowland.

«Η αθλητική ακαδημία της Renault ήταν το ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης και ο ρόλος του οδηγού ανάπτυξης είναι άλλο ένα μεγάλο βήμα, ευρισκόμενος μέσα στην οικογένεια της Renault για τόσα πολλά χρόνια.»

«Έμαθα πολλά πέρυσι συμπεριλαμβανομένων και της εργασίας στο Enstone στον προσομοιωτή, έτσι αισθάνομαι καλά προετοιμασμένος για αυτόν τον ρόλο.»

«Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος της ομάδας και θα πρέπει να εργαστώ σκληρά για να κάνώ ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα στην ανάπτυξή της R.S.17.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport, Cyril Abiteboul πρόσθεσε: «Ξέρουμε τον Oliver πολύ καλά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταμείψουμε το έργο του με αυτή τη θέση.»

«Ο Οδηγός Ανάπτυξης είναι μια σημαντική θέση σε μια ομάδα και είναι πολύ ενδιαφέρον να την έχει κάποιος που μας ξέρει ήδη.»


Ο Rowland άλλαξε ομάδα από την MP Motorsport στην DAMS στην Formula 2 για το 2017, με την σειρά να μετονομάζετε από «GP2» κατά τη διάρκεια του χειμώνα.


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.