Συνεχίζει τις βελτιώσεις στο σασί η McLaren - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Συνεχίζει τις βελτιώσεις στο σασί η McLaren

Συνεχίζει τις βελτιώσεις στο σασί η McLaren

Written By news on Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 | 9:02 π.μ.

Ο Eric Boullier της McLaren λέει ότι η ομάδα του δεν μπορεί να χαλαρώσει στο να πιέζει για εξελίξεις στο σασί της, παρόλο που ξέρει ότι χρειάζεται περισσότερη ισχύ για να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της στη Formula 1.

Ενώ η ομάδα περιμένει την Honda να παράγει μια αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος τις επόμενες εβδομάδες, η McLaren επιδιώκει ένα επιθετικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για να αυξήσει την απόδοση του σασί.

Νέα εξαρτήματα – συμπεριλαμβανομένων αρκετών διαφορετικών προδιαγραφών της πίσω πτέρυγας – δοκιμάστηκαν την τελευταία ημέρα της δοκιμής του Bahrain με σκοπό το να τρέξουν στο ρωσικό Grand Prix.

Αλλά αν και η McLaren γνωρίζει ότι έχει λίγες ελπίδες για να ξεπεράσει το έλλειμμα ιπποδύναμης, ο Boullier λέει ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να καθίσει και να περιμένει μέχρι η Honda να φτιάξει τα θέματά της πρώτα.

Ερωτηθείς για το πόσο σημαντικές είναι για την ομάδα οι συνεχείς αναβαθμίσεις, ο Boullier δήλωσε: «Πρώτα απ ‘όλα, επειδή οι αγώνες είναι στο DNA μας, αλλά δεύτερον γιατί αν εγκαταλείψουμε τα πάντα θα καταρρεύσουν. Οπότε δε μπορούμε να καταρρεύσουμε.»

«Είμαστε υπεύθυνοι για την απόδοση του πλαισίου, γι ‘αυτό πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ένα καλό πλαίσιο και ότι το αναπτύσσουμε.

«Επιπλέον, πρέπει να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα χρόνια, διότι θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ή τρία χρόνια σταθερότητας στους κανονισμούς. Έτσι, αυτή τη πλατφόρμα την χτίζουμε τώρα για το μέλλον.


«Είμαστε επαγγελματίες και αγωνιζόμαστε, και δεν μπορείς να σταματήσεις να αγωνίζεσαι μόνο επειδή ένα από τα συστατικά σου δεν αποδίδει.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.