Ανάμεικτα συναισθήματα στην Haas - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Ανάμεικτα συναισθήματα στην Haas

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Haas

Written By news on Σάββατο 15 Απριλίου 2017 | 12:05 μ.μ.

Ο Romain Grosjean λέει ότι ήταν ικανοποιημένος με το μονοθέσιο του στις κατατακτήριες στο Μπαχρέιν, με τον ίδιο να εξασφαλίζει μια θέση στο Q3 για δεύτερη φορά σε τρεις αγώνες.

Ο Grosjean είχε ένα ενοχλητικό FP3, με τον ίδιο να παραπονιέται για τον χειρισμό της VF-17 πριν χάσει τον έλεγχο και χτυπήσει στις μπαριέρες στην έξοδο της στροφής 4 δημιουργώντας ζημιές στο μπροστινό μέρος του μονοθεσίου. Ο Γάλλος επέστρεψε στη δράση κατά τα τελευταία στάδια της συνεδρίας και αναδείχθηκε ως μια πιο ανταγωνιστική δύναμη στις κατατακτήριες, μπαίνοντας στο Q3, στο οποίο τοποθετήθηκε ένατος.

«Ήταν υπέροχο το ότι φέραμε τα πράγματα όπως θα θέλαμε», δήλωσε ο Grosjean.

«Πραγματικά δυσκολευτήκαμε στο τελευταίο practice και δεν μπορούσα να νιώσω το μονοθέσιο. Αλλά τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά με το set-up για τις κατατακτήριες και το μονοθέσιο ήταν πολύ καλύτερo από ό, τι στο Q1.»

«Αυτό ήταν καλό και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε σε μια τέλεια θέση για να ξεκινήσουμε τον αγώνα. Πέρυσι εκκίνησα ένατος και τερμάτισα πέμπτος, οπότε όλα είναι πιθανά; Πρόκειται να είναι ένας μεγάλος αγώνα, με την φθορά των ελαστικών να είναι ένα μεγάλο ζήτημα εδώ.»

Ο Kevin Magnussen, εν τω μεταξύ, κατατάχτηκε τελευταίος, αφού αναγκάστηκε να κάνει πίσω στον τελευταίο του γύρο στο Q1, λόγω των κίτρινων σημαιών που προκλήθηκαν από την εγκατάλειψη του Carlos Sainz Jr.

«Ήμουν άτυχος, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αλλά είναι πάντα ενοχλητικό», είπε ο Magnussen.


«Έτσι είναι μερικές φορές, έχουμε να σηκωθούμε αύριο και να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Προφανώς στην Κίνα, οι συνθήκες αγώνα ήταν λίγο πιο εύκολες στο να αντεπιτεθείς, αλλά θα προσπαθήσω και πάλι.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.