Αλλάζει προμηθευτή φρένων για το GP της Ρωσίας η Haas - www.gof1fan.gr
Home » , , » Αλλάζει προμηθευτή φρένων για το GP της Ρωσίας η Haas

Αλλάζει προμηθευτή φρένων για το GP της Ρωσίας η Haas

Written By news on Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 | 9:12 π.μ.

Η ομάδα της Haas F1 θα χρησιμοποιήσει τα φρένα της Carbone Industrie για το Ρωσικό Grand Prix, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή στο Μπαχρέιν την περασμένη εβδομάδα.

Η αμερικανική ομάδα, η οποία έχει χρησιμοποιήσει τα φρένα της Bremboμέχρι τώρα, έχει βιώσει αρκετά ζητήματα στο παρελθόν και το αφεντικό της ομάδας, Gunther Steiner, θέλει να ξεπεράσουν τα πιθανά προβλήματα.

Η Παρασκευή θα είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουν τα φρένα της Carbone Industrie σε ένα Σαββατοκύριακο αγώνα φέτος, αν και δοκιμάστηκαν εν συντομία το 2016.

«Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε όλες τις επιλογές», δήλωσε ο Steinerσε ξένα MME. «Πρέπει να δούμε πώς θα τα πάμε στο FP1 και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε για το υπόλοιπο. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε με αυτά τα φρένα, γιατί στις δοκιμές είχαν καλή απόδοση. Οι οδηγοί ήταν ευχαριστημένοι και σταθεροί, αυτό είναι το κύριο πράγμα που θέλουμε, να φτάσουμε στο σημείο όπου τα φρένα δεν θα είναι πλέον θέμα.»

Ο οδηγός της Haas, Kevin Magnussen, δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με την αλλαγή μετά από τα ικανοποιητικά αποτελέσματα στις δοκιμές.

«Θα συνεχίσουμε με αυτά που δοκιμάσαμε στη δοκιμή του Μπαχρέιν και θα δούμε πώς θα πάμε», δήλωσε ο Δανός.


«Είναι πάντα καλό να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και αισθανθήκαμε ότι υπήρχαν κάποια θετικά με τα φρένα της Carbon Industrie και θα συνεχίσουμε έτσι.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.