Στόχος οι γύροι στο FP3 για τον Verstappen μετά το ατύχημα - www.gof1fan.gr
Home » , , , » Στόχος οι γύροι στο FP3 για τον Verstappen μετά το ατύχημα

Στόχος οι γύροι στο FP3 για τον Verstappen μετά το ατύχημα

Written By news on Σάββατο 15 Απριλίου 2017 | 5:26 μ.μ.

Ο Max Verstappen βρέθηκε άτυχος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές αφού πάτησε το T-wing του μονοθεσίου του Valtteri Bottas, το οποίο είχε αποσπαστεί από την W08 του Φινλανδού προκαλώντας ζημιές στο πάτωμα της RB13.

Οι Ολλανδός υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο δάπεδο της RB13, ως αποτέλεσμα του περιστατικού και τον εμπόδισε από το να κάνει όλες του τις προγραμματισμένες εργασίες κατά τη διάρκεια του FP2, το οποίο σημαίνει πως έχασε πολύτιμο χρόνο και πληροφορίες σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων και του αγώνα.

«Δυσκολευόμουν να βρω καλή ισορροπία σήμερα και δεν είχα το κράτημα που ήθελα στο πίσω μέρος του μονοθεσίου», δήλωσε ο Verstappen. «Το πρώτο ptactice δεν μπορεί πραγματικά να μετρήσει ή να διαβάσει την πίστα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά στο FP2 έχασα χρόνο μετά το χτύπημα ενός T-wing που ήταν πεσμένο στην πίστα.»

«Ήμουν άτυχος και για να είμαι ειλικρινής είμαι έκπληκτος με το πόσο μεγάλη ζημιά προκλήθηκε στο πάτωμα. Η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά για να το αλλάξει τόσο γρήγορα και να ελέγξει το μονοθέσιο πριν επιστρέψω στη πίστα.»

Ένα πραγματικά θετικό γεγονός που ο Verstappen θα μπορούσε να πάρει από την πρώτη ημέρα ήταν η ταχύτητα του team-mate του Daniel Ricciardo κατά τη διάρκεια των δύο practice και ο Ολλανδός θα έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει το τελευταίο practice το Σάββατο για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

«Η άλλη πλευρά του γκαράζ φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική και τώρα πρέπει να επανεξετάσουμε ποια διαμόρφωση ήταν καλύτερη από τα δύο μονοθέσια και στη συνέχεια να την εφαρμόσουμε για αύριο», είπε ο Verstappen.

«Στόχος μου στο FP3 θα είναι να πάρω όσους περισσότερους γύρους είναι δυνατόν για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο και τότε θα έχω μια καλύτερη ιδέα των στόχων μας για το Σαββατοκύριακο.»


Για ακόμη μια φορά ένα T-wing αποσπάστηκε από ένα μονοθέσιο και η κριτική του «αν το πατήσει κάποιο μονοθέσιο και γίνει ατύχημα;» επιβεβαιώθηκε. Το θέμα είναι ποια θα είναι η απόφαση της F1 για το αν θα το απαγορεύσει ή όχι.


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.