Οι οδηγοί της Force India για FP1-FP2 - www.gof1fan.gr
Home » , , » Οι οδηγοί της Force India για FP1-FP2

Οι οδηγοί της Force India για FP1-FP2

Written By news on Σάββατο 15 Απριλίου 2017 | 10:38 π.μ.

H Force India είχε σχετικά καλές δοκιμές χθες στο Μπαχρέιν με τον Sergio Perez να είναι 5ος στο FP1 και 15oς στο FP2 και τον Esteban Ocon 7oς και 12ος αντίστοιχα. Συνολικά ολοκλήρωσαν 117 γύρους και ασχολήθηκαν με την ισορροπία του μονοθεσίου, ώστε να προετοιμαστούν για τις σημερινές κατατακτήριες.

Sergio Perez

«Είχαμε μία καλή μέρα με πολλούς γύρους και καθόλου αξιοσημείωτα προβλήματα. Υπήρχε μια τεράστια αλλαγή στις συνθήκες της πίστας ανάμεσα στα δύο sessions με την μείωση της θερμοκρασίας και την έλλειψη ισορροπίας του μονοθεσίου στο FP2. Φαίνεται σαν να χάσαμε λίγο την πορεία μας τόσο με τη μαλακή όσο και με την supersoft, επομένως αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε και να το βελτιώσουμε.»

Esteban Ocon


«Τα δοκιμαστικά πήγαν αρκετά καλά για εμένα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επίδοση μας. Νιώθω καλά στο μονοθέσιο και αυτή είναι μια πίστα που γνωρίζω και απολαμβάνω. Μπόρεσα να επικεντρωθώ στην απόδοση μου και να πάρω τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν για τα νέα μέρη που προσθέσαμε και τα ελαστικά. Ήταν δύσκολα με την θερμοκρασία και είναι μια απαιτητική πίστα αναφορικά με τα ελαστικά, επομένως το να τα κάνουμε να δουλέψουν και να πάρουμε την απόδοση που θέλουμε από αυτά είναι ο στόχος μας για την προετοιμασία πριν από αύριο.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.