Οι οδηγοί της Force India για τις κατατακτήριες του Bahrain - www.gof1fan.gr
Home » , , » Οι οδηγοί της Force India για τις κατατακτήριες του Bahrain

Οι οδηγοί της Force India για τις κατατακτήριες του Bahrain

Written By news on Κυριακή 16 Απριλίου 2017 | 11:00 π.μ.

Η Force India δυσκολεύτηκε με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες στις κατατακτήριες. Ο Sergio Perez δεν κατάφερε να περάσει στο Q2 και με χρόνο 1:32.318 θα ξεκινήσει από την 18η θέση, ενώ ο Esteban Ocon πέρασε στο Q2, ωστόσο προβλήματα με τον ρυθμό του μονοθεσίου τον περιόρισαν στην 14η θέση.

Esteban Ocon

«Ήταν φυσιολογικές κατατακτήριες πέρα από το πρόβλημα με το DRS στο Q1, όμως δεν είμαι χαρούμενος με την 14η θέση, καθώς θέλαμε να βρεθούμε ψηλότερα στο grid. Τα κάναμε όλα σωστά όμως δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε ώστε να περάσουμε στο Q3. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε τα ελαστικά μας να δουλέψουν εδώ. Το να διαχειριστούμε την θερμοκρασία των ελαστικών στον αγώνα είναι σημαντικό θέμα. Πιστεύω πως οι βαθμοί είναι πιθανοί και θα υπάρξουν ευκαιρίες στον αγώνα. Είναι μια πίστα στην οποία μπορείς να προσπεράσεις, επομένως θα προσπαθήσω να κάνω μια δυνατή εκκίνηση και θα συνεχίσω να πιέζω.»

Sergio Perez


«Ήμουν πολύ άτυχος σήμερα με τις κίτρινες σημαίες. έπρεπε να εγκαταλείψω τον τελευταίο γύρο μου στο Q1 και εκεί τέλειωσαν οι κατατακτήριες. Είναι κρίμα γιατί είχα βρεθεί ψηλά, όμως κάποια πράγματα δεν πάνε όπως θες. Νιώθω αισιόδοξος για τον αγώνα γιατί κάναμε πρόοδο από το FP3 στις κατατακτήριες. Νιώθω άνετα με το μονοθέσιο, όμως δε μπόρεσα να το αποδείξω. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στον αγώνα και με μια καλή στρατηγική θα είμαστε ανταγωνιστικοί.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.