Ο Billy Monger ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του! - www.gof1fan.gr
Home » , » Ο Billy Monger ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του!

Ο Billy Monger ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του!

Written By news on Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 | 8:53 π.μ.

Ο Billy Monger εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την φοβερή υποστήριξη που έλαβε μετά από το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή στο Donington Park.

Ο Monger, 17 ετών, έπεσε πάνω στον Patrik Pasma κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Donington Park της Βρετανικής F4 και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και τα δύο κάτω πόδια του έπρεπε να ακρωτηριαστούν.

Μια σελίδα με ονομασία «JustGiving» δημιουργήθηκε μετά το ατύχημα του Monger, προκειμένου να βοηθήσει στην αποκατάστασή του και μέχρι στιγμής τα χρήματα έχουν ξεπεράσει τις 750.000 λίρες για τον νεαρό. Ο στόχος ήταν οι 260.000 λίρες.

Ο Monger έγραψε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν μετά το ατύχημα.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς!», έγραψε.


«Τα ευγενικά σας λόγια έδωσαν τη δύναμη σε εμένα και την οικογένειά μου στο να περάσουμε αυτή την περασμένη εβδομάδα. Η αγάπη και η γενναιοδωρία της οικογένειας των μηχανοκίνητων σπορ, των οπαδών μου και όσων με υποστήριξαν είναι φοβερή. Οι αγωνοδίκες, οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί, το ασθενοφόρο και τα συνεργεία απεγκλωβισμού στο Donington μαζί με όλο το προσωπικό του Queen’s Ιατρικού Κέντρου. Τι μπορώ να πω; Χωρίς εσάς παιδιά δεν θα ήμουν εδώ σήμερα! Θα σας ευχαριστώ για πάντα που σώσατε τη ζωή μου! Ο ένας αληθινός ήρωας αυτού του τραγικού γεγονότος είναι η αδελφή μου, Bonny, που μου έδωσε τη βούληση για να συνεχίσω να αγωνίζομαι! Μια αξία που θα συνεχίσω να κρατάω τώρα και για το υπόλοιπο της ζωής μου.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.