15 θέσεις ποινή στο grid για τον Vandoorne - www.gof1fan.gr
Home » , , , » 15 θέσεις ποινή στο grid για τον Vandoorne

15 θέσεις ποινή στο grid για τον Vandoorne

Written By news on Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 | 9:56 π.μ.

Ο οδηγός της McLaren, Stoffel Vandoorne, θα πάρει 15 θέσεις ποινή στο grid του Ρωσικού Grand Prix, αφού η επισφαλής κατάσταση του κινητήρα επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο στο FP1.

Ο Vandoorne ανέφερε ότι «δεν υπάρχει ισχύς» στα τελικά στάδια του FP1 της Παρασκευής στο Sochi Autodrom και ο συνεργάτης τους και κατασκευαστής του κινητήρα, η Honda, έκανε λόγο για ένα ύποπτο θέμα στην MGU-K.

Προς το συμφέρον του χρόνου, οι μηχανικοί ολοκληρώνουν μια πλήρη αλλαγή μονάδας ισχύος, με την ελπίδα να στείλουν τον Vandoorne στην πίστα για το FP2.

Ο Vandoorne, έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει τα τέταρτα στοιχεία των MGU-H και TC, θα πάρει τώρα τα πέμπτα στοιχεία, δηλαδή θα συλλέξει ποινές στο grid, 10 και 5 θέσεων. Η Αποθήκευση Ενέργειας (Energy Store) και ο Ηλεκτρονικός Έλεγχος (Control Electronics) του Vandoorne παραμένουν αμετάβλητα.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της Formula 1, οι οδηγοί επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν μόνο τέσσερα από τα έξι στοιχεία που απαρτίζουν τη μονάδα ισχύος πριν από την επιβολή των ποινών.


Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιείται ένα πέμπτο στοιχείο, θα επιβάλλεται ποινή 10 θέσεων στο grid, με μια επιβολή 5 θέσεων να επιβάλλεται για κάθε πρώτη φορά που θα χρησιμοποιείται ένα πέμπτο οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα στοιχεία. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί ένα έκτο στοιχείο, θα επιβληθεί ποινή 10 θέσεων στο grid.


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.