Με Coulthard και η νέα τηλεοπτική στέγη της Formula1 - www.gof1fan.gr
Home » , , , , , » Με Coulthard και η νέα τηλεοπτική στέγη της Formula1

Με Coulthard και η νέα τηλεοπτική στέγη της Formula1

Written By news on Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 | 9:17 μ.μ.

Η Formula1 άλλαξε τηλεοπτική στέγη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγε από το BBC στο Channel 4 και το ίδιο έπραξε και ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Από το BBC στο Channel 4 μεταφέρθηκε η τηλεοπτική στέγη της Formula1 για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού το πρώτο παρουσίασε οικονομική αδυναμία να εξαντλήσει το συμβόλαιο με τη διοίκηση του σπορ, με δεδομένο ότι μπροστά υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ωστόσο, την εν λόγω αλλαγή έκανε και ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ, ο οποίος από το 2009 σχολίαζε τους αγώνες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάτι που θα κάνει και για το Channel 4, καθώς προστέθηκε στα μέλη της ομάδας παρουσίασης για το 2016 ως μέρος του συμβολαίου με την παραγωγή Whisper Films.

«Είναι μία συναρπαστική στιγμή για το άθλημα και τη Whisper Films. Ο κόσμος της F1 έχει εντυπωσιαστεί απίστευτα με αυτό που έχει προσφέρει η Whisper τα τελευταία πέντε χρόνια. Ανυπομονώ να είμαι μέλος αυτής της νέας εποχής», δήλωσε ο Σκωτσέζος, που έχει μετρήσει 13 νίκες, 12 pole position και 62 παρουσίες στο βάθρο σε 246 εκκινήσεις.


«Είμαστε χαρούμενοι που ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ θα είναι στην καρδιά της κάλυψης του Channel 4 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε την πλήρη ομάδα παρουσίασης τις επόμενες εβδομάδες», είπε, από τη μεριά του, ο επικεφαλής τηλεοπτικού και αθλητικού προγράμματος του Channel 4, Εντ Χάρβαρντ.


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2014 - 2022. www.gof1fan.gr - All rights reserved.